Laget fra Lofoten

Danielle, Mari, Birgit, Ragnhild, Hege og Heidi er en gjeng hardtarbeidende jenter, som har prioritert løping siden jul. Løping prioriterer de innimellom hektiske jobber og livet som småbarnsforeldre. Noen av de er også i perioder alene med hus og barneansvar da de har menn som jobber på havet. De trengte derfor en ekstra "booster" for å hold treningsmotivasjonen oppe og de lover å ikke skuffe oss!

Tilbake til KKmila

Laget fra Kongsberg

Siri, Anette, Katrine, Kirsten, Kristin og Hanne fra Kongsberg har det til felles at de alle prøver å finne en god balanse livet som småbarnsmødre, arbeidstakere og kjærester samtidig som de ønsker å holde seg i aktivitet. Det er nok mange som kjenner seg igjen idet man ønsker å få til dette uten å stresse, men være tilstede i sitt eget liv. De har akkurat begynt å elske å løpe, og mener at Margrethe vil hjelpe dem med å fortsette med det.

Tilbake til KKmila

Laget fra Jar

Marte, Ninni, Vigdis, Elisabeth og Isabelle fra Jar skrev denne søknaden:
Vi er 5 lærerinner i en spredt og god alder,
som har dannet en kvintett med løping og skvalder.
Sisten høsten 2014 har vi løpt sammen med et smil,
Og i våres kom gleden over vår første felles mil!
Vi teller kalorier og er opptatt av et sunt liv,
Damer med innsats og mot - uten tvil!
I en hektisk hverdag kan trening virke hardt,
men målet er å kunne få opp litt fart. Med veiledning og inspirasjon håper vi på resultat,
Ja: raske kropper og litt kunnskap om mat.
Noen skavanker finnes, men det er vilje av stål:
ingen kjære mor med KK-mila som mål! Vi er glade og gale og mottoet vi har:
Er: Pass opp, her kommer Team Løpetid fra Jar!
Krysser fingrene for en ivrig mentor som kan gi oss litt bistand
Slik at vi med glede kan dra dette sammen, i land!

Tilbake til KKmila

Mentorene

KARI UGLEM er tidligere landslagsutøver i både friidrett og langrenn. Hun bor i Oslo og er i dag generalsekretær i Norges triathlonforbund. Kari har vært trener i flere år. Hennes treningsprinsipp er å gjøre trening enkelt!
LES MER OM KARI UGLEM

MATS JOHANSEN har dedikert de siste 10 årene til å utforske synergien mellom tankesett, bevegelse og ernæring. Han jobber derfor, både på mosjonist- og elitenivå, med alt fra mental trening og ernæring til funksjonsspesifikk, skadeforebyggende og prestasjonsrettet trening
LES MER OM MATS JOHANSEN

MARGRETHE FJETLAND har flere års erfaring som personlig trener og har en bachelorgrad i samfunnsernæring. Som trener er målet hennes å skape glede og mestring gjennom trening. Hun er ekstra glad i løping og har deltatt i løp som Transgrancanaria og Transylvania Trail Traverse. Margrethe håper hun kan inspirere til løpeglede.
LES MER OM MARGRETHE FJETLAND

Tilbake