Minipavlova

En dessert som ser like søt ut som den smaker! I et romantisk øyeblikk kan den jo deles av to.

Sjokoladefondant med kirsebær Sommerflørten
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 stk marengsbunn (porsjonsbunner)
½ dl kremfløte
50 g marsipan
50 g jordbær
50 g bringebær
4 blad frisk sitronmelisse

Fremgangsmåte

  1. Ha marengsbunnen på en liten tallerken.
    Kokkens tips

    Små marengsbunner får du kjøpt på litt større dagligvarehandler med godt utvalg. Du kan også lage marengsbunnen selv, se eksempel på ingredienser og fremgangsmåte her.

  2. Visp kremfløte til luftig krem og ha den på marengsbunnen. 
  3. Legg en skive marsipan oppå. Lag en liten rose av to skiver marsipan og plasser den midt på toppen.
  4. Kutt noen jordbær i skiver og legg dem som vist på bildet. Kutt resten av jordbærene i to, og legg disse sammen med bringebær rundt kaken. Pynt til slutt med sitronmelisse.