Multegelé med rømme- og kanelkrem

Hva med å prøve en ny vri på juledesserten? 

Fromasj av kvarg og friske bær Yoghurtfromasj
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
Multegelè:
5 stk gelatinplater
4 dl vann
200 g sukker
1 stk vaniljestang
1 ss sitronsaft
3 dl multer
Rømme - og kanelkrem:
4 ss seterrømme (evt lettrømme)
3 ss melis
½ ts malt kanel

Fremgangsmåte

Multegelé: 

  1. Bløtlegg gelatinplatene i 5 minutter i litt kaldt vann og klem ut vannet.
  2. Kok opp vann med sukker, vaniljestang og sitronsaft.
  3. Løs opp gelatinplatene i sukkervannet og slå blandingen over multer som er lagt i et fint glass.
  4. Sett geléen i kjøleskapet til den er stiv.

    Rømme- og kanelkrem: 

  5. Bland rømmen med melis og kanel. Stivpisk blandingen og ha den på toppen av multegeléen.