Ostekake på glass

Denne desserten er det lov å kose seg med i hverdagen også, og den er enkel å lage om man bare er én. 

Gelé med frukter og bær Jordbærmisu
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
2 ss hasselnøtter , finhakket
2 ss havregryn
3 ss smør
3 stk gelatinplater
2 dl lettrømme
125 g kremost med mandarin/ananas
50 g kirsebærkompott
4 stk moreller

Fremgangsmåte

  1. Bland finhakkede hasselnøtter, havregryn og smeltet smør. Ha blandingen i glassene.
  2. Bløt opp gelatinen i kaldt vann i 5 minutter, smelt deretter gelatinen i litt kokende varm (ca 2 ss).
  3. Visp rømme og kremost sammen og visp inn oppløst gelatin.
  4. Hell ostemassen over i glassene. La stivne i ca 1 time i kjøleskap.
  5. Legg til slutt på litt kirsebærkompott (kirsebærsaus), og pynt med moreller.