Tropicana

En utsøkt dessert med frukt, nøtter og sjokolade.
Yoghurt- og honningis Grunnoppskrift på hjemmelaget is
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
300 g mango ,frossen i biter
4 stk eggeplomme
2 ss melis
4 dl kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
50 g grovhakkede valnøttkjerner
75 g grovhakket mørk kokesjokolade

Fremgangsmåte

  1. Pisk eggedosis av eggeplommer og melis og visp inn kvargen.
  2. Kjør den frosne frukten i en foodprosessor og bland den med kvarg- og eggeblandingen.
    Kokkens tips

    Du kan godt blande flere frukttyper om du ønsker det. Dette smaker også godt med for eksempel melon.

  3. Hell isen i en passe form og ta legg plastikk over for å unngå krystalisering.
  4. Sett isformen i frysren. Ta isen ut og rør den godt opp et par ganger under innfrysning.
  5. Serveres den med frisk frukt, sjokolade, nøtter eller fruktsauser.