Yoghurt- og honningis

Hva med en deilig yoghurtis til dessert etter grillmiddagen i sommer? Nektarinene tilberedes enkelt på grillen mens den fortsatt er varm. Vel bekomme!

Tutti Frutti Parfait Tropicana
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
3 dl kremfløte
3 ss honning flytende
3 dl matyoghurt
2 stk nektarin
2 ss smør
2 ss brunt sukker
10 g frisk mynte

Fremgangsmåte

  1. Visp kremfløten halvstiv, rør inn honning og yoghurt.
  2. Hell massen i porsjonsformer og frys de i minst tre timer. Rør i blandingen to ganger under innfrysing for å unngå krystallisering. 
  3. Del nektarinene i to, legg dem på et stekebrett og ha på en klatt smør og litt brunt sukker. Stekes i ovnen til de er møre eller grilles på grillen.
  4. Server nektarinen sammen med en kule yoghurt- og honningis.