Yoghurtis med ananas og kokos

En frisk og smakfull is med litt færre kalorier.
Sjokoladeis med kanel Semifreddo med bringebær
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
2 stk eggeplomme
60 g sukker
300 g yoghurt med melon/pasjonsfrukt
1 dl yoghurt med kokos
1 dl kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)

Fremgangsmåte

  1. Visp eggeplommer og sukker til luftig eggedosis. Bruk gjerne en håndmikser eller kjøkkenmaskin.
  2. Rør inn yoghurt og kvarg.
  3. Hell isblandingen over i en bolle (helst av metall, da kulden transporteres raskest) og dekk overflaten med plast.
  4. Sett bollen i fryseren i ca 2 timer til den er begynt å fryse inn. Ta den ut av fryseren og pisk den godt opp med en håndmikser/kjøkkenmaskin. Gjenta dette minst to ganger før isen fryses endelig. Dekk overflaten med plast for å forhindre at det dannes iskrystaller på overflaten.
    Kokkens tips

    Er du så heldig å ha en iskremmaskin, er det bare å helle den avkjølte isblandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.