Minuttpudding

 Pudding går aldri av moten, enkelt og raskt og smaker nydelig med rødsaus.

Karamellpudding Brødpudding
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
5 dl helmelk
1 ss hvetemel
3 ss potetmel
1 stk egg
1 ss sukker
1 ss smør
2 ss mandelflak
2 ss mandler hakkede
10 g mandeldråper

Fremgangsmåte

  1. Bland helmelk, hvetemel og potetmel i en kjele og rør til det koker. Rør godt så du er sikkerpå at det ikke klumper. La den koke i ca 1 minutt.
  2. Visp sammen egg og sukker.
  3. Ta kjelen av koketoppen og rør eggeblandingen inn i melke melkeblandingen.
  4. Tilsett smøret og rør det inn.
  5. Dryss i mandlene og smak til med mandeldråper.
  6. Servèr puddingen varm eller kald med rød saus.