Sherrypudding

En klassiker blant desserter. Prøv denne varianten som smelter på tunga.
Sagopudding Crème Cassonade
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
8 stk eggeplomme
1 dl melis
9 stk gelatinplater
1 ½ dl sherry
5 dl kremfløte

Fremgangsmåte

  1. Pisk eggedosis av eggeplommer og melis.
  2. Legg gelatinplatene i bløt i 5 minutter. Kok opp vann og smelt gelatinplatene i det varme vannet.
  3. Tilsett sherry i den smeltede gelatinen. Avkjøl litt.
  4. Visp kremfløten til luftig krem.
  5. Bland krem og eggedosis og ha tilslutt sherry/gelatinblandingen i kremen under stadig omrøring. '
  6. Hell puddingen i en passende form og sett den kjølig i minst 3 timer.
  7. Pyntes med krem og friske bær.