Avkokt flyndrefilet i kaperssaus

Mange tenker på flyndre som en fisk som er mer vanlig å spise på restaurant enn det er hjemme. Men det er ingen grunn til at det skal være slik - det tar ikke lang tid å lage et skikkelig gourmet-måltid av flyndre. Bare prøv denne oppskriften og se selv!
Fiskekake av sei Varmrøkt brisling med kremet vårløk
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
500 g flyndrefilet
2 ½ dl fiskekraft
¼ ts salt
¼ ts pepper
5 dl fiskekraft
5 g kapers
1 dl kremfløte
2 stk eggeplomme

Fremgangsmåte

Damp fisken forsiktig i fiskekraften smakt til med salt og pepper.

Ta ut fiskebitene og bland inn kraften, kapers og kraftsausen.

Rør sammen fløte og eggeplommer, bland inn litt av den kokende suppen og hell så dette tilbake i suppebollen under røring. Gi et forsiktig oppkok med fiskebitene i og server straks på rykende varme tallerkener.

Strimler av nykokte grønnsaker og en butterdeigs-postei til er herlig.