Fiskegryte med ørret

Sunn og god fiskemiddag som er ferdig i en fei.
Fiskegrateng med laks/ørret Seibiff med kremet saus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
600 g ørretfilet
1 stk løk finkuttet
1 ss smør
2 dl vann
2 dl lettmelk
1 stk fiskebuljong (terning)
100 g baconost
½ beger lett crème fraîche
2 stk gulrot
150 g aspargesbønner

Fremgangsmåte

  1. Skjær fisken i terninger på ca 3 x 3 cm.
  2. Ha løk og smør i en gryte ved middels varme og stek under omrøring til løken er blitt myk.
  3. Tilsett vann, melk og buljongterning. Kok opp.
  4. Rør inn baconost og crème fraîche. La dette stå og småkoke i noen minutter.
  5. Skrell gulrøttene og kutt dem i strimler. Kutt endene av aspargesbønnene og kutt dem i to.
  6. Ha fisk, gulrøtter og aspargesbønner i sausen og la det hele stå og trekke i 5–7 minutter til fisken og grønnsakene er møre.
  7. Smak til med salt og pepper før servering.
  8. Servér med kokte poteter eller ris.