Seibiff med kremet saus

Enkel og sunn midddag i en fei. Det som tar lengst tid er å koke potetene.
Fiskegryte med ørret Enkel fiskegryte i tomatsaus
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
600 g fersk seifilet
3 ss hvetemel
1 ss salt
½ ts malt pepper
2 ss smør
2 dl lettmelk
2 dl matfløte / kaffefløte

Fremgangsmåte

  1. Kutt fisken i passende serveringsstykker og tørk den med kjøkkenpapir.
  2. Ha mel, salt og pepper i en liten plastpose og putt i fiskestykkene. Rist posen slik at melblandingen fordeler seg jevnt over fisken.
  3. Smelt smøret på middels varme og legg de tykkeste stykkene i pannen først. Stek fisken til den blir gylden, ca 2 minutter på hver side.
  4. Hell over en blanding av lettmelk og matfløte og la det trekke i ca 2 minutter.Servér seibiffen med kokte poteter og råkostsalat eller kokte grønnsaker.