Torsk og rekecurry

Herlige orientalske dufter gjemmer seg under ostelokket. En enkel og veldig god rett.
Fransk lakseform Torskefilet med feta og spinat
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
500 g reker
500 g torskefilet
1 ts salt
2 båt hvitløk
2 ss tomatpuré
2 ts karri
1 dl melk
2 dl kremfløte eller matfløte
2 dl hvitost , revet

Fremgangsmåte

  1. Smør en ildfast form.
  2. Skrell rekene og del torskefileten i mindre biter. Legg dette i formen og dryss på salt.
  3. Bland sammen presset hvitløk, tomatpuré, karri, melk og fløte. Hell dette over fisken og dryss på ost.
  4. Stekes midt i ovnen på 225°C i ca 20 minutter.
  5. Serveres med kokt ris iblandet f eks grønne erter eller en grønnsalat.