Torskefilet med feta og spinat

En spennende kombinasjon hvor spinat og fetaost utfyller hverandre og gir en smakfull opplevelse sammen med torsken.

Torsk og rekecurry Laksefilet med baconstsaus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
250 g snittet frisk spinat
150 g fetaost , i terninger
1 stk løk
2 ts salt
½ ts pepper
2 ss nøytral olje
800 g torskefilet
2 ss sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge.
  3. Finhakk løk. 
  4. Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper.
  5. Smør en ildfast form og dekk bunnen av formen med spinatblandingen.
  6. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen. Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper. Legg aluminiumsfolie over formen og sett formen inn i ovnen i ca 15 minutter.
  7. Server fisken sammen med wokkede grønnsaker og kokt potet eller ris.