Hot chili

En veldig god chiligryte. Styrken kan du avgjøre ved å tilsette mer eller mindre tacosaus.

Hjortefilet med risotto Rype med rømmesaus
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
200 g karbonadedeig eller renskåret oksekjøtt
1 ss meierismør
2 stk rødløk
1 båt hvitløk
4 ss tacosaus
200 g brune bønner
1 boks hermetiske tomater
2 dl lettrømme
salt eller pepper

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløk og løk. 
  2. Stek karbonadedeigen sammen med løk og hvitløk til det får en brun overflate.
  3. Rør inn tacosaus og paprikapulver.
  4. Skyll bønnene i vann og la de renne av. Hell bønner og tomater i gryten og la det småkoke i noen minutter.
  5. Rør inn lettrømme eller cremé fraîche og smak til med salt og pepper.
  6. Kan gjerne serveres med salat og godt brød.