Pinnekjøtt med en smak av honning

middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
Pinnekjøtt:
4 ss honning
4 ss soyasaus
1 stk lime , saft og revet skall
2 båt hvitløk
½ stk rød chili
2 ss god olje
300 g kokt pinnekjøtt per person
Kålsalat:
1 beger cottage cheese
½ dl yoghurt naturell
1 ss frisk mynte
1 ss bladpersille
1 ss frisk dill
1 ts rød chili
½ stk sitron , saften
1 ts sukker
¼ stk hodekål
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen honning, soya, limesaft og limeskall, hvitløk, chili og olje til en dressing.
  2. Grill pinnekjøttet (under grillen i stekeovnen i noen minutter) og vend det i dressingen like før servering.
  3. Bland sammen cottage cheese, yoghurt naturell, finhakket persille, mynte og dill, sitronsaft og alt og vend inn kålen. Smak til med salt og pepper.

I samarbeid med Restaurant Lian ved Inge Johnsen.