Ispinner med frokostblanding

Husker du smaken av den søte, gode melken som var igjen i bunnen av tallerkenen etter å ha spist frokostblanding med melk, banan og sukker? Disse ispinnene er inspirert av dette søte barndomsminnet.

Granolaispinner Kaffe latte-is
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
4 dl helmelk
1 dl cheerios eller en annen frokosblanding
1 stk moden banan i skiver
3 ss flytende honning

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og dekk den med lokk, eller plastfolie. La bollen stå i kjøleskapet til dagen etter så smakene trekker godt sammen.
  2. Dagen etter har du alle ingrediensene fra bollen over i en blender, og kjører dem sammen til blandingen er jevn og klumpefri. Du kan også bruke stavmikser.
  3. Hell blandingen i isformene dine. Du kan ha ekstra bananbiter i og drysse litt frokostblanding på toppen før du stikker pinnene i formene.
  4. Frys ispinnene i 4-6 timer før de er klare.
Kokkens tips

Honningen gjør isen litt mykere i konsistensen, men du kan bruke sukker eller annen søtning om du vil. Smak deg frem til den sødmen du ønsker.