Ispinner med kokos og sjokolade

Er du glad i kokos er denne ispinnen virkelig noe for deg! Den minner om Bounty-sjokolade, den er myk og hvit inni med et deilig mørkt sjokoladetrekk utenpå.

Ispinner med mangolassi og chili
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
350 g skyr, kokos
1 dl kokosmelk
1 ss usøtede kokosflak
1 ss kremfløte
Sjokoladetrekk:
100 g mørk sjokolade, 52 % kakao
1 ss rapsolje eller kokosolje
4 ss kokosflak

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen ingrediensene i en blender og hell isbasen i ispinneformene.
  2. Frys ned i minimum 4-6 timer. Før du kan trekke ispinnene med sjokolade må de være helt dypfryste.

    Sjokoladetrekk:

  3. Smelt sjokolade og olje i vannbad. Oljen vil gjøre at sjokoladen ikke sprekker opp når du fryser den igjen.
  4. Når sjokoladen og oljen har smeltet godt sammen kan du helle det over i en beholder som er høy og smal, men som har plass til at du kan stikke ispinnene ned i.
  5. Hent ispinnene i frysen og få dem ut av formene. Dypp dem raskt i sjokoladeblandingen og legg ispinnene på et brett eller fat med bakepapir på.
  6. Dryss kokos raskt over før sjokoladen fryser – det går lynraskt!
  7. Spis med en gang – eller frys ned igjen til de skal serveres.