Ispinner med mangolassi og chili

Inspirasjonen til disse ispinnene kommer fra den indiske yoghurtdrikken lassi. I stedet for yoghurt har vi brukt kefir som passer perfekt sammen med mango. For å gjøre isen enda litt mer spennende har vi også blandet inn litt fersk chili.

Ispinner med kokos og sjokolade Lørdagsgodtis
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
250 g mango
2 ½ g syrnet melk (f. eks. kefir)
½ stk rød chili
1 ss honning
1 pk bjørnebær
½ stk lime

Fremgangsmåte

Kokkens tips

Du kan droppe chilien om du vil ha en enkel mangois. Synes du det er mye chili kan du smake deg frem ved å tilsette litt av gangen.

  1. Skrell godt moden mango og del i biter. Press ut saften av den halve limen og finhakk chili.
  2. Ha syrnet melk, mango, limesaft, honning og chili i en blender og kjør sammen.
  3. Ha bjørnebær i bunnen av isformerne. Fyll mangoblandingen i formen og frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips

Elsker du koriander kan du hive i noen blader i blenderen.