Muffins med ost og grønnsaker

En litt sunnere muffins med mye godt i. Ypperlig til barneselskapet, eller i matpakken.

Valnøttbrød
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

6
1 stk rødløk
1 stk rød paprika
½ stk purre
2 ss smør
4 stk egg
1 beger kvarg naturell (f.eks Kesam)
3 dl hvetemel
3 dl sammalt hvete, grov
2 ts bakepulver
100 g salami
150 g gulost

Fremgangsmåte

  1. Skrell og grovhakk løken og skjær paprika og purre i biter. 
  2. Fres grønnsakene myke i smør i en panne.
  3. Visp sammen egg og kvarg. Bland i mel og bakepulver.
  4. Finhakk salami og riv gulosten. Rør deretter i grønnsakene, salamien og osten.
  5. Legg røren i en smurt muffinsform eller store papirformer, som stekes midt i stekeovn ved 200° C i 20 - 25 minutter. Serveres lune eller avkjøles på rist hvis de skal fryses.