Kaffedrikk - Tim Russian

En nydelig kald kaffedrikk signert baristakunstner Tim Wendelboe. Nytes alene eller i godt lag.

Iskaffe CoffeeJoy Milkshake med blåbær og tyttebær
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
2 ½ dl isbiter
2 ts sukker
1 kopp dobbel espressokaffe
½ dl kremfløte
1 ss sirup av frisk mynte , fås hos en baristaforhandler
mynteblader til pynt

Fremgangsmåte

  1. Fyll cocktailshakeren halvfull med isbiter. Ha i sukker og dobbel espresso. Rist til væsken er skikkelig kald. Sil så over i et glass.
  2. Ha fløte og sirup i en annen shaker og rist i 30 sekunder til fløten er tyktflytende.
  3. Hell fløten forsiktig over den kalde espressoen, slik at den legger seg på toppen av den svarte kaffen.
  4. Pynt med litt espressomalt kaffe og et mynteblad.