Dipp med persille og pesto

Smak av persille og pesto til hvitt kjøtt, hvit fisk eller skalldyr.

Paprikadipp Pepperrotdressing med eplebiter
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 ½ dl lettrømme
Persille pesto:
50 g bladpersille
6 g hvitløk
20 g pinjekjerner
20 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
havsalt og kværnet pepper

Fremgangsmåte

  1. Rist pinjekjerner lett i en  varm panne til de blir gylne.
  2. Skyll og slyng/tørk persillebladene.
  3. Ha persillebladene, hvitløk, pinjekjerner, sitronsaft og olivenolje i en foodprossesor. Kjør foodprossesoren til det blir en jevn masse.
  4. Bland persillepestoen i rømmen og rør sammen. Smak til med salt og pepper.
  5. La den gjerne stå kjølig til den skal serveres.