Yoghurt med urter

Yoghurtdressing som passer ypperlig til grillmat og salater.

Avokadodipp med chili og koriander Lett Thousand Island-dressing
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
350 g yoghurt naturell
1 dl frisk gressløk eller basilikum, kruspersille, sitronmelisse
nykvernet salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Ha yoghurten i et kaffefilter eller kjøkkenhåndkle som du legger i et dørslag. La yoghurten renne av seg i omlag 30 minutter så den tykner.
  2. Finhakk urter.
  3. Bland yoghurt med urter, og smak til med nykvernet salt og pepper.
  4. La urtesausen stå og trekkei kjøleskap i 1-2 timer slik at den fine urtesmaken kommer frem.
  5. Varier med de urtene du ønsker eller kombinér to eller flere urter.
Kokkens tips

Du kan erstatte yoghurten med naturell kvarg og da trenger du ikke sile den før du blander inn urtene.