Laksespyd

Mange gode saker kan lages på bål, her har vi laget ett deilig laksespyd med grønnsaker. Kutt opp bitene på forhånd så går det kjappere når du er ute å skal lage til rettene på bålet.

Lefseruller Bakt piggvar, lettrøkt sjøkreps
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
100 g laks
50 g gul squash
50 g grønn squash
50 g aubergine
50 g frisk sjampinjong
1 dl matyoghurt , rømme eller kvarg

Fremgangsmåte

  1. Skjær laks, grønnsaker og sopp i passe biter.
  2. Sett bitene pent på spydene, og varm dem 2-4 minutter på bålet, til fisken er stekt.
  3. Servér yoghurt, rømme eller kvarg ved siden av. 
Kokkens tips

I denne oppskriften kan du fint erstatte de foreslåtte grønnsakene med f. eks. cherrytomater, paprika, brokkolig eller blomkål. Bruk det du liker best! Du kan også blande inn hakkede friske urter som dill eller persille i yoghurten du serverer ved siden.