Lefsebusser

Kanapeer er alltid fint å ha når man skal arrangere fest, enten i anledning bursdag, jul eller nasjonaldag. Kjempegod norsk tradisjonsmat!

Sesamlaks Laksepakke i folie
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
4 stk rektangulære lefse eller lomper
Forslag 1:
8 skive røkelaks
4 stilk frisk dill
½ stk rødløk
50 g ruccula
Forslag 2:
100 g snøfrisk naturell
100 g kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
8 skive spekeskinke
6 stk jordbær
50 g ruccula

Fremgangsmåte

  1. Bløtlegg lefsene etter anvisningen på pakken.
  2. Smør kremost på lefsene.
  3. Legg på røkt laks eller spekemat, og litt hakkede urter, løk og ruccula etter smak. Topp med skivede jordbær. 
  4. Rull lefsene sammen og skjær dem i 3 cm tykke biter. Hold rullene sammen med en tannstikke.