Rekerand

Denne smakfulle rekeranden med geitost passer perfekt på koldtbordet. Kan også lages i kuvertstørrelse.
Ost- og røkelakstartar Rekewrap
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 ¼ dl vann , kokende
1 pk aspik (lys buljong-gelé)
250 g Kremost av geitemelk med dill (f.eks. snøfrisk)
2 dl yoghurt naturell
2 ss sitronsaft
2 ½ dl kremfløte
300 g rensede reker
1 dl frisk dill
dill, sitron, reker, røkelaks og krepsehaler

Fremgangsmåte

  1. Smelt buljongpulveret i kokende vann.
  2. Tilsett osten og rør til den er smeltet.
  3. Ha i yoghurt og sitronsaft.
  4. Visp kremfløten stiv og ha den i blandingen.
  5. Ta av noen reker til pynt og grovhakk resten. Bland rekene i randen sammen med finhakket dill.
  6. Fukt en form og hell blandingen i. La moussen stivne i kjøleskapet.
  7. Hvelv den på fat før servering og pynt med reker, røkelaks, krepsehaler, sitron og dill.