Skalldyrspyd

Sjømat og grilling hører sommeren til. Her er noen forslag til grillspyd du kan lage.

Laksepakke i folie Blåskjell i panne
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 ½ dl matyoghurt
Spyd 1:
20 g sjøkreps
20 g crabsticks
2 stk frisk grønn asparges
20 g paprika (3 biter)
Spyd 2:
20 g sjøkreps
20 g rabarbra
20 g reker
20 g brokkoli

Fremgangsmåte

  1. Del opp crabsticks, asparges, paprika, brokkoli og rabarbra i biter.
  2. Lag to deilige skalldyrspyd. På det første har du sjøkreps og crabsticks vekselvis med asparges og paprika. På det andre har du sjøkreps og reker vekselvis med rabarbra og brokkoli.
  3. Plasser spydene i bålet, men pass godt på at du ikke mister dem ned i bålet. De trenger bare 2-3 minutter på hver side.
  4. Servér matyoghurt eller en frisk rømmedressing ved siden av.