Sprø wraps med reker

Lag wraps på en ny måte; lag på lag med salat og reker mellom lagene.

Laksepaté Wraps med laks
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
4 ts pesto
4 stk hvetetortilla
2 stk tomat
1 stk avocado
½ stk issalat
100 pk ruccula
100 g reker
Dressing:
1 båt hvitløk
1 beger kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

  1. Smør et tynt lag med pesto på tortillaene, og varm dem 5 minutter i ovnen ved 180 °C. Når de er tatt ut av ovnen vil de bli sprø.
  2. Skjær tomat og avokado og riv salaten. Bland dette sammen med de øvrige ingrediensene. Smør salatblandingen mellom to tortillaer som du skjærer i fire stykker.
  3. Sett 2 og 2 oppå hverandre, og stikk et spyd i dem for at de skal holde seg sammen.

    Dressing:

  4. Bland kvarg og presset hvitløk sammen til dressing som du serverer ved siden av.