Couscous med kylling

En ny vri på den kjente kyllinggryta. Smaker himmelsk på tur også.
Pitabrød med kylling og tzatziki Sprø kyllingfilét (Mumsepinner)
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
2 dl vann
2 dl couscous
1 ss smør
olje til steking
200 g kylling (800 g) , i strimler
1 stk løk
1 stk gulrot
50 g tørket aprikos
1 stk liten rød paprika
½ boks hakkede hermetiske tomater
1 ts karve
½ ts malt koriander
½ ts chilipulver
½ ts salt
2 dl gresk yoghurt

Fremgangsmåte

  1. Skjær kyllingkjøttet i biter.
  2. Finhakk løk, skjær gulrot i skiver, hakk tørket aprikos og paprika.
  3. Kok opp vann, ha i couscous og smør, og rør rundt. Legg på lokket og sett kjelen til side mens du lager resten av retten.
  4. Varm oljen i en gryte og stek kyllingkjøttet sammen med løken. Tilsett gulrot, aprikoser og paprika og stek videre til gulrøttene er myke.
  5. Ha i tomatene og krydderet. La retten koke i 5 - 10 minutter.
  6. Server kyllinggryta med couscous. Legg på en klatt gresk yoghurt og server.