Grillet kylling med karrisaus

Et saftig kyllingbryst servert med stekte grønnsaker og karrisaus. Smakfullt, enkelt og raskt å lage.

Sjørøverspyd Kyllingbryst med urteost
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
1 stk kyllingfilet
2 ss smør
100 g aspargesbønner
½ stk gul paprika
Saus:
100 g karrisaus
1 dl kremfløte
2 stilk frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Grill eller stek kyllingfilet i smør ca. 3-4 minutter på hver side. La hvile i aluminiumsfolie mens du gjør ferdig retten. 
  2. Kutt aspargesbønnene og paprika i strimler. Stek grønnsakene i smør på middels varme i ca. 8 minutter. 

    Saus:

  3. Kok opp karrisaus, tilsett kremfløte og la det stå og la småkoke i 10 minutter.
  4. Legg kylling, grønnsaker og saus på en tallerken og pynt med timian. Retten serveres gjerne med brød eller ris.