Kyllingrullade

Mmmm! Kylling i rull med oste- og urtefyll. Denne retten vil få fram godordene rundt middagsbordet.

Gresk kylling med oliven og fetaost Pitabrød med kylling og tzatziki
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
4 stk kyllingfilet
4 skive kokt skinke
2 ss bladpersille
1 ss frisk timian
1 ss frisk estragon
150 g vellagret ost
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss meierismør til steking

Fremgangsmåte

  1. Legg filétene mellom 2 lag plast og bank dem forsiktig ut.
  2. Riv ost og finhakk urter. Fordel urter, ost  og skinke over kyllingfilétene. Dryss over salt og pepper. Rull filetene sammen og fest med tannstikker eller hyssing.
  3. Stek rulladene i smør i en panne på middels varme i ca. 6 minutter, eller til de er gjennomstekte. Snu dem ofte, slik at det blir jevn steking. La rulladen hvile 1 minutt før de skjæres i skiver.
  4. Retten smaker godt med lettkokte grønnsaker og kokt ris til. Som saus serverer du lettrømme smakt til med litt sitron, salt og sukker.