Spekeskinke med asparges og melon

En forrett, eller en smårett, uansett, asparges og spekemat er en deilig kombinasjon.
Leverpostei Lam og chorizo empanadillas
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

1
3 stk frisk grønn asparges
3 skive spekeskinke
50 g rød lollo salat
50 g ruccula
3 stk cherrytomat, gul
100 g honningmelon
50 g pinjekjerner
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)
1 dl sennep (søt type)

Fremgangsmåte

  1. Damp asparges lett i vann, ca 5 minutter.
  2. Rull spekeskinke rundt aspargesen.
  3. Riv og bland salaten.
  4. Del cherrytomatene i 2 , skjær skiver av melon og fordel denne i salaten.
  5. Rist pinjekjernene litt i panne før du drysser disse over.
  6. Bland kvarg og søt sennep sammen og du får en deilig dressing.