Fylte pannekaker med kål og pølser

Pannekaker kan fylles med så mangt. Disse er fylt med masse godt og gratinert de med ost til slutt. Et fullverdig middagsmåltid for liten og stor.

Risengrynsgrøt Fylte pannekaker med linser og bacon
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
2 stk løk
50 g smør
200 g nykål, sommerkål
200 g kjøttpølse
200 g bønnespirer
3 ss soyasaus
250 g revet vellagret ost

Fremgangsmåte

  1. Bruk en pakke ferdiglagde pannekaker, eller se oppskrift her
  2. Finhakk løken. Smelt smøret i en kjele og stek løken ved middels varme i et par minutter.
  3. Finsnitt kålen og kutt pølsen i terninger (bruk gjerne en mager variant). Tilsett dette og bønnespirene, og la det hele dampe ved middels varme under omrøring i ca 5 minutter.
  4. Avkjøl blandingen litt, og tilsett soyasaus og ost.
  5. Fordel fyllet midt på 8–10 pannekaker. Rull dem sammen og legg dem i en ildfast form.
  6. Fordel revet ost over pannekakene og gratiner dem midt i ovnen ved 200 ºC i ca 15 minutter eller til osten er blitt gyllen.