Fylt paprika

Fylt paprika smaker godt til både kjøtt og fisk, eller som en liten snacks en deilig sommerdag.
Enkel lasagne Gratinert blomkål
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

8
3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
2 ss smør
175 g couscous
4 stk store rød paprika
2 båt hvitløk
1 stk løk
1 stk grønn squash
1 stk sitron
4 ss frisk basilikum
salt og pepper
200 g revet gulost (f. eks Cheddar)

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C. 
  2. Kok opp 3 dl grønnsakbuljong og tilsett 2 ss smør.
  3. Når vannet koker tilsetter du couscous. Rør i kjelen og trekk den av platen. Sett på lokk og la couscousen trekke i 10 minutter.
  4. Del fire store paprika i to på langs og ta ut kjernehuset.
  5. Finhakk hvitløk og løk. Kutt squashen i små terninger, og riv skallet av en sitron.
  6. Hell couscousen over i en stor bolle og tilsett hvitløk, løk, squash, sitronskall og basilikum.
  7. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  8. Fordel blandingen i de delte paprikaene og dryss revet ost over.
  9. Paprikaene bakes i ovnen i ca 20 minutter eller pakk den inn i aluminiumsfolie og legges på grillen. Pass på at osten ikke berører aluminiumsfolien.