Ovnsbakt potetsalat

Ovnsbakt potetsalat til festbuffé.
Ovnsbakt kylling med makaroni Fylt paprika
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

10
2 kg ferskpotet
3 ss smør smeltet
1 ts salt
1 pk ferdigkuttet salatblanding
2 bunt reddik
2 stk rødløk
1 bunt frisk kruspersille
Dressing:
1 båt hvitløk
1 beger kvarg naturell (f.eks Kesam)
salt og pepper

Fremgangsmåte

Vask potetene og del dem i to. Legg potetene i en langpanne og drypp over smeltet smør. Dryss over salt. Bak potetene i ovn ved 225 °C i 30 minutter, til de er møre og har fått sprø overflate. Avkjøles.

Vask salaten, skjær reddikene i tynne skiver og skjær løken i tynne strimler.

Legg salaten på et vidt fat, legg på poteter, løk og reddiker. Dryss over hakket kruspersille.DressingPress hvitløk og bland den med kvarg. Smak til med salt og pepper. Serves til potetsalaten.