Innbakt pizza

Ut i skogen, opp på fjellet... Lag Turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede. Retten kan fint lages hjemme på kjøkkenet også.
Pasta Bolognese Pitapizza
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
1 pk. ferdig pizzadeig
200 g kjøttdeig
1 stk løk
1 stk gulrot
1 glass hakket tomat
½ ts salt
½ ts pepper
2 ts tørket oregano
200 g hvitost

Fremgangsmåte

Kan gjøres før turen:Lag pizzadeig slik det er forklart på pakken. Stek kjøttdeigen med finhakket løk og revet gulrot.

Stek kjøttdeigen med finhakket løk, revet gulrot og hakkede tomater og krydder.

Kjevle eller klapp ut deigen til en leiv og legg fyll og ost på halve deigen. Brett den andre halvdelen av leiven over fyllet. Pass på at deigen er helt tett, slik at ikke noe renner ut.

Pakk pizzaen inn i 3-4 lag aluminiumsfolie. Pass på at det innerste laget er godt smurt.

På turen:Stek pizzaen i godt varme glør i ca. 20 minutter. Snu pizzaen underveis. Sjekk om pizzaen er ferdig ved å banke på aluminiumsfolien. Ferdig pizza høres "hul" ut.

Server med salat