Pasta med pesto

En rett som er kjapp og enkel å lage når man er veldig sulten eller har dårlig tid.
Pasta Italia Pasta med sjampinjongsaus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
200 g tagliatelle
1 dl frisk basilikum
2 båt hvitløk
30 g pinjekjerner
4 ss olivenolje
60 g kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken.
  2. Kjør kremost, basilikum, hvitløk, pinjekjerner i en foodprosessor eller hurtigmikser.La maskinen gå mens oljen tilsettes i en tynn stråle.
  3. Hell av vannet på pastaen, server den rykende varm med pestoen over og med godt brød til.
Kokkens tips

Pestoen kan også lages av soltørkede tomater. Bytt da ut basilikum med soltørkede tomater i olje (1 dl basilikum = 50 g tomater).