Pasta med sjampinjongsaus

Denne pastaretten passer perfekt til stekt eller grillet kjøtt. Både kylling, svinekjøtt og storfekjøtt kan brukes. Krydre kjøttet lett, og server sammen med denne gode soppsausen.

Pasta med pesto Pasta med røkelaks
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
300 g frisk sjampinjong
1 ss meierismør
2 stk sjalottløk , hakket
2 dl crème fraîche orginal, 35 % eller matfløte
ca 300 g kokt pasta
salt, pepper og finhakkede urter

Fremgangsmåte

Kok pasta som anvist på pakken.

Børst eventuell jord av sjampinjongene og del dem i skiver. Smelt smøret i en varm gryte og ha i sjampinjong blandet med løk og fres dette gyllent. Skru ned varmen og tilsett litt grovmalt sort pepper og crème fraîche. La det småputre litt før du smaker til med salt.

Server sausen over pasta, gjerne sammen med noen blader av friske urter på toppen.