Pastasaus

Denne pastasausen passer til alle typer kokt pasta og smaker godt med en salat ved siden av.

Pasta med røkelaks Pasta med rosa ostesaus
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
4 dl melk
2 ss hvetemel
½ ts salt
150 g tomatpuré eller f. eks. tacosaus
½ ts salt
½ ts pepper
5 båt hvitløk
1 dl frisk oregano

Fremgangsmåte

  1. Bland melk og mel i en kjele og rør til det koker.
  2. La sausen koke under lett røring i ca. 5 minutter og rør så inn salt.
  3. Tilsett tomatpuré og smak til med salt og pepper.
  4. Finhakk hvitløk og oregano og rør dette inn i sausen før servering.
  5. Denne pastasausen passer til alle typer kokt pasta og smaker godt med en salat ved siden av.
Kokkens tips

Gjør gjerne som italienerne og servér en skål med revet vellagret ost ved siden av pastaen.