Avocadosalat med kyllingbryst

En frisk salat passer til alle årstider, og til alle høytidene. Selvsagt må man derfor ha en egen påskesalat. Med kesam, avokado og basilikum mmm...

Grønnsakstuing Kylling og skinkesalat med kvarg
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 stk gul paprika
1 stk rød paprika
200 g grønn lollo salat
200 g ekebladsalat
150 g friséesalat
10 blad frisk basilikum
1 stk avocado
2 stk kyllingbryst (med skinn og vingeben)
1 dl fruktjuice med mango
2 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

Del paprika i båter, og bak i ovn på 200 °C i 5 minutter.

Riv salatene (inkludert basilikumbladene) og bland de sammen. Del avokadoen i båter.

Stek kyllingbrystene i 5 minutter på hver side, og del de opp. 

La paprika og kyllingbryst avkjøles litt før de legges på toppen av salaten, sammen med avokadoen. 

Bland mangojuice sammen med kvarg og server ved siden av sammen med godt brød.