Baronens salat

Retter med varm chèvre er nydelig og denne salaten er intet unntak.
Tusenårssalat
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 stk friséesalat
100 g rossosalat
100 g ruccula
100 g valnøttkjerner
150 g hvit geitost , f eks chèvre
1 dl olivenolje
2 ss vineddik
1 ts sennep
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Fordel sprø salatblader og valnøttkjerner på store tallerkener.
  2. Bland sammen olivenolje, vineddik, sennep, salt og pepper til en dressingen.
  3. Legg fire store skiver ost på bakepapir, under grillen, i stekeovnen på 275 °C i 3 - 5 minutter, til osten har smeltet og begynner å bli gyllen. Legg osteskivene på salaten og hell dressingen over.
  4. Server med litt grovt, varmt brød og smør.