Hvit geitostdipp med pesto

Er du glad i geitost, er dette grønnsaksdippen for deg. Myk geitost i kombinasjon med pesto og søt chillisaus gir en helt ny smaksopplevelse. Prøv den til en grønn salat eller til lammesteken!

Grønnsakssnacks med epledipp Skinke- og parmesansalat
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
200 g myk hvit geitost
1 dl kremfløte
2 ss pesto
2 ss søt chilisaus
nykvernet salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Kjør hvit geitost og kremfløte til en jevn masse i foodprosessor eller med en stavmikser.
  2. Smak til med nykvernet salt og pepper.
  3. Fordel geitostkremen lagvis i et glass med pesto og chillisaus, og servér til grønnsaker kuttet i staver eller båter.
Kokkens tips

Beregn 150 g grønnsaker per porsjon, f. eks. reddik, stilkselleri, gulrøtter, kålrot og agurk.