Wraps med spinat og cottage cheese

Fristende vegetariske wraps med cottage cheese og spinat. En fin oppskrift litt eldre barn gjerne kan lage etter skoetid.

Cæsarsalat Ost- og rekesalat
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
500 g dypfryst spinat
1 stk rødløk
2 båt hvitløk
2 ss meierismør
300 g cottage cheese
½ ts salt
¼ ts pepper
4 stk lompe eller tortillaer
2 dl revet gulost

Fremgangsmåte

  1. Tin spinaten og la den renne godt av seg.
  2. Hakk løk og finhakk hvitløk som du freser i smør. Tilsett spinat og cottage cheese før du smaker til med krydder. 
  3. Ha det rykende varme fyllet i tortillaene, dryss over ost, brett og servér straks.
Kokkens tips

Disse spinatwrapene kan gjerne gratineres i ovenen. Da blander du ikke den revne gulosten inn i fyllet, men legger fylte wraps side om side i en ildfast form o  dryss osten over. La wrapsene gratineres i ovnen ved 250 °C i ca. 10 minutter.