Indisk kyllingsuppe

En deilig suppe med en eksotisk touch. En varmende, fyldig suppe du blir god og mett av.
Tomatsuppe ute i det fri Blomkålsuppe med blåmuggost
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
5 g frisk ingefær
3 stk fedd hvitløk
1 stk rød chili
2 ss smør
3 stk gulrot
1 stk eple
2 stk løk
1 ss hot curry
2 l hønsekraft
1 stk ferdiggrillet kylling (800 g)
3 dl matfløte
1 ts salt
½ ts malt hvit pepper
12 blad frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Riv ingefærrot og finhakk hvitløk og chili.
  2. Smelt smør og fres ingefær, hvitløk og chili i en romslig gryte. Tilsett revne gulrøtter, eple og løk. Dryss over curry og tilsett hønsekraft eller buljong. La alt få et oppkok og kok i 10 minutter.
  3. Tilsett biter av kyllingkjøtt og matfløte og smak til med salt og pepper.
  4. Dryss over fersk koriander og server med nanbrød.