Lettvint fiskegryte

En velsmakende fiskemiddag som er ferdig på 1, 2, 3. Enkel, lett å lage og samtidig næringsrik. Noe for hele familien!

Ørret i basilikumsaus Kyllingfilet med urter
enkel
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
1 stk purre
1 ss smør
1 ss hvetemel
3 dl melk
800 g torskefilet , frossen eller fersk
200 g reker
¼ stk rød paprika
100 g ruccula
3 dl jasminris

Fremgangsmåte

  1. Tin opp og skjær deretter torskefileten i store terninger.
  2. Vask og kutt purre i tynne skiver. Fres purre i smør i en vid gryte eller panne i noen minutter og strø over hvetemel. Spe med melk og rør godt.
  3. Fordel fisken i sausen og la den ligge og trekke i 5 - 10 minutter.
  4. Strø over reker og paprika rett før servering.
  5. Serveres med ruccula og ris.