Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Kålrot skåret i terninger
  • 10 stk Potet skåret i terninger
  • 200 g Knollselleri (sellerirot) skåret i terninger
  • 4 dl Lettmelk
  • 2 ts Salt
  • 1 ts Pepper

Fremgangsmåte:

  1. Kok potet og grønnsaker møre i lettsaltet vann.
  2. Mos alt med en potetstampe og spe med melk.
  3. Smak til med salt, pepper og eventuelt hvitløk eller urter.
  4. Varm mosen på svak varme før servering, pass på så den ikke brenner seg i bunnen av kjelen.Ved å blande potetene med kålrot og sellerirot får stappen masse smak. Den egner seg like godt til dampet og ovnsbakt fisk som til karbonader og pølser. Lag en stor porsjon, så har du til to dager.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.