Squashpuré

Fløyelsmyk puré til fisk og fugl.
Chilisaus Tunfisksalat med pasta og chilisaus
lett
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

4
600 g grønn squash
1 ss smør
1 ts salt
1 krm pepper
1 dl jarlsberg revet

Fremgangsmåte

Skrell og skjær squashen i skiver. Kok dem møre i minst mulig vann. Sil kokevannet fra og mos squashen. Rør inn smør og smak mosen til med salt og pepper.

Server squashmosen drysset med ost til saltbakt fisk.

 

Saltbakt fisk

4 porsjoner

600 g fiskefilet uten skinn og ben, f eks laks, steinbit eller torsk

grovt salt

I ovn ved 200 °C i ca. 15 minutter

 

Skjær fisken i porsjonsstykker. Dekk bunnen i et ildfast fat med et tykt lag grovt salt. Legg på fisken og dekk den med salt. Bak fisken i ovn til den er akkurat gjennomkokt.