Pizza i reflektorovn

Ut i skogen, opp på fjellet... Lag Turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede. Retten kan fint lages hjemme på kjøkkenet også.
Pasta Carbonara Kyllingspyd à la Indonesia
middels
INGREDIENSER OG FREMGANGSMÅTE
Full skjerm

Ingredienser

2
Bunn
300 g hvetemel
1 ts salt
½ pk tørrgjær
2 dl vann
3 ss olivenolje
eller pitabrød
Fyll 1;
2 stk tomat
1 stk løk
2 skive spekeskinke
2 stk frisk sjampinjong
2 ts tørket oregano
80 g hvitost
Fyll 2;
1 stk tomat
½ ts salt
½ ts pepper
2 ts tørket oregano
100 g hvitost

Fremgangsmåte

Kan gjøres før turen:Bland hvetemel, salt og gjær. Tilsett kaldt vann og olivenolje. Elt til en glatt deig. Deigen må heves like før steking. For å gjøre hevetiden kortere, kan du oppbevare deigen i en pose og legge den inn mot magen de siste timene av turen.Eller du kan gjøre det superenkelt og benytte pitabrød som pizzabunn eller kjøpe fersk pizzadeig å ta med ut i skogen.  Fremgangsmåte:Kna deigen sammen, del den i to og kjevle ut to porsjonspizzaer.Legg bunnen på smurt aluminiumsfolie.Legg på tomatskiver og dryss på salt og pepper.Ha på løkringer, sopp og spekeskinke. Dryss på oregano og ost.Drypp olivenolje over og stek i ca. 10 minutter i reflektorovnen til pizzaen er ferdig.