Hjem - Oppskrifter / Matartikler / En smakfull ukesmeny
  • En smakfull ukesmeny

    Vi har laget en smakfull ukesmeny med noe for enhver smak 

En smakfull ukesmeny

Lurer du på hva du skal ha til middag til uken? Vi har satt sammen en smakfull og god ukesmeny til deg som inneholder både en vegetarrett, fiskeretter og kjøttretter. Noe for enhver smak.

PUBLISERT: 25.04.2013

Mandag - Kyllingsalat med avokado og cottage cheese

Lag en deilig og fristende salat som kan få frem mange sommerfølelser. Fyll den med alt som minner om solfylte stunder.

Tirsdag - Fransk lakseform

Enkel og smakfull. Laks, purre og epler pluss litt krydder og matfløte og vips så har du en deilig rett på under en halv time!

Onsdag - Greske kjøttboller med tzaziki

La deg inspirere av Hellas og drøm deg litt bort på kjøkkenet! Lager du kjøttbollene kvelden i forveien, har du en enkel hverdagsmiddag på 1-2-3.

Torsdag - Krydret gulrotsuppe med linser

Lag hjemmelaget suppe. Det går raskere og er enklere enn du kanskje tror.

Fredag - Cottage cheese pai

Joda, alle vil ha taco på fredag, men hva med å prøve noe annet? Vi foreslår en god pai med cottage cheese. Server den gjerne med litt spekeskinke ved siden av, eller en god salat.

Lørdag - Tagliatelle med blåmuggostsaus og valnøtter

En lett, rask og ikke minst velsmakende middagsrett. Velg den blåmuggosten som faller best i smak. Her er det mange varianter å velge mellom.

Søndag - Svinefilet på en symfoni av grønnsaker

En herlig ovnsrett som passer godt til søndagsmiddagen.

Sunn hverdag - gratis brosjyre

Bestill brosjyren Sunn hverdag og få den tilsendt gratis. Full av gode oppskrifter som du kan la deg inspirere av.

blog comments powered by Disqus
  • Proteiner Proteiner Gir energi (4 kcal/gram). Bidrar til normal muskelvekst og vedlikehold av skjelettet. Kilder: en porsjon kjøtt, fisk, melk, ost eller et egg.
  • Kalsium Kalsium Bidrar til å opprettholde normal funksjon av skjelett, tenner, muskler og nervesystem. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, spinat, mandler eller sesamfrø med skall.
  • Fosfor Fosfor Bidrar til vedlikehold av skjelett og tenner. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt grove kornprodukter, grovt brød, kjøtt, innmat og belgfrukter.
  • Vitamin B2 Vitamin B2 Kalles også riboflavin. Bidrar til normal funksjon av blant annet energiomsetning, syn, nervesystem og luftveier. Kilder: en porsjon melk, yoghurt, ost, kjøtt og fet fisk.
  • Vitamin B12 Vitamin B12 Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, immunforsvar og nervesystem. Kilder: en porsjon innmat, kjøtt, fisk, melk, yogurt, ost eller et egg.
  • Jod Jod Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, hud og nervesystem, og til normal vekst hos barn. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, skalldyr og fisk.