Hjem - Oppskrifter / Matartikler / Farsdag 13.november
  • Farsdag 13.november

Farsdag 13.november

Søndag 13. november er det farsdag. Hvorfor ikke glede pappa med frokost på sengen eller en lang farsdagslunsj? Start dagen med en frisk smoothie og by på nystekte lapper, et ruvende vaffeltårn eller en varmende drikk med spennende smaker. Dette er dagen for å servere pappas favorittmat. Ha en god farsdag!

PUBLISERT: 11.11.2016

Smoothie - Start dagen med en frisk og smakfull smoothie. Velg en favoritt blant våre beste oppskrifter.

Lapper - Disse lappene smaker nydelig med kesam og syltetøy på. Server dem på gjerne sengen sammen med smoothie og morgenkaffen.

Vaffeltårn - Kan det friste med et ruvende vaffeltårn med yoghurt og bær? Denne kreasjonen er en fryd for både øyet og ganen.

Varm hvit sjokolade - En varm drikk med hvit sjokolade og appelsin som er mektig og fantastisk god.

Kaffiato - By på en deilig og varm kaffedrikk med spennende smaker som passer godt sammen: Espresso, melk, sjokolade og chili. Denne kan du imponere med.

Varm melk med ingefær - Hvis far ikke er så glad i det søte kan vi anbefale denne varme drikken med melk, sitron, ingefær og peppermynte. En spennende smakskombinasjon som røsker litt opp i halsen.

Klippekrans - Gjærbakst faller alltid i smak. En skikkelig kringle med makronfyll er et godt alternativ til farsdagskosen.

Sjokoladekake - Denne enkle sjokoladekaken er en av våre mest populære oppskrifter. Et trygt valg om du har dårlig tid eller vil ha en kake som faller i smak hos de fleste.

Iskake - Det beste med denne iskaken er at den er veldig enkel å lage, samtidig som at du har store muligheter for å variere smak og tilbehør. Velg fars favoritter.

blog comments powered by Disqus
  • Proteiner Proteiner Gir energi (4 kcal/gram). Bidrar til normal muskelvekst og vedlikehold av skjelettet. Kilder: en porsjon kjøtt, fisk, melk, ost eller et egg.
  • Kalsium Kalsium Bidrar til å opprettholde normal funksjon av skjelett, tenner, muskler og nervesystem. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, spinat, mandler eller sesamfrø med skall.
  • Fosfor Fosfor Bidrar til vedlikehold av skjelett og tenner. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt grove kornprodukter, grovt brød, kjøtt, innmat og belgfrukter.
  • Vitamin B2 Vitamin B2 Kalles også riboflavin. Bidrar til normal funksjon av blant annet energiomsetning, syn, nervesystem og luftveier. Kilder: en porsjon melk, yoghurt, ost, kjøtt og fet fisk.
  • Vitamin B12 Vitamin B12 Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, immunforsvar og nervesystem. Kilder: en porsjon innmat, kjøtt, fisk, melk, yogurt, ost eller et egg.
  • Jod Jod Bidrar til normal funksjon av energiomsetning, hud og nervesystem, og til normal vekst hos barn. Kilder: en porsjon melk, ost, yoghurt, skalldyr og fisk.